Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2021-04-23

Poilsio paslaugų pardavėjai iš Lietuvos pristato naują produktą Latvijoje

Viešbučių ir poilsio paslaugų elektroninė parduotuvė NoriuNoriuNoriu.lt, veikianti Baltijos šalyse, žengia į naują etapą – kelialapių korteles bus galima įsigyti ir įprastose parduotuvėse. Taip tikimasi pasiekti dar didesnę ir įvairesnę auditoriją šiame segmente.

 

Veiklą Lietuvoje prieš devynerius metus pradėjusi elektroninė parduotuvė NoriuNoriuNoriu.lt dabar valdo ir tokio paties pobūdžio parduotuvę Latvijoje GribuAtpusties.lv, veikia ir Estijos rinkoje. Šiose parduotuvėse galima įsigyti poilsį Baltijos šalių viešbučiuose, sanatorijose, SPA centruose. Taip pat – sveikatinimo paslaugas, įvairias procedūras.

Šiuo metu čia galima rinktis iš daugiau nei 500 poilsio pasiūlymų visose Baltijos šalyse. Pasak bendrovės „NoriuNoriuNoriu“ direktoriaus Karolio Kurpio, buvimas viename populiariausių  prekybos tinklų Latvijoje padės pasiekti išrankią dovanoms ir poilsiui auditoriją. Tai ypač svarbu dabar, kai dėl koronaviruso epidemijos vietinės kelionės ir toliau išlieka labai populiarios.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti fizinius poilsio kelialapius – korteles su konkrečiais poilsio ir procedūrų pasiūlymais viešbučiuose. Juos bus galima įsigyti „Rimi“ prekybos tinkle Latvijoje. Tai didžiulis žingsnis ir nemenkas iššūkis mums, nes iki tol dirbome tik internetinėje erdvėje.

Žengėme šį žingsnį, nes norime klientams suteikti kuo įvairesnės patirties įsigyjant poilsį ir nepamirštamus įspūdžius. Šis mūsų sprendimas leis pasiekti dar platesnę auditoriją. Taip pat ir tą, kuri teikia pirmenybę tradiciniam apsipirkimui“, - sakė K. Kurpis.

Pasak jo, daliai žmonių svarbu turėti rankose realų, o ne virtualų kelialapį, ypač jei jis skirtas dovanoti. Patogu ir tai, kad kelialapio savininkui nereikės skambinti viešbučiui – poilsio datas bus galima rezervuoti prisijungus prie elektroninės parduotuvės sistemos.

Kelialapių kainos prasideda nuo 20 eurų, jie galios 12 mėnesių. Pasiūlymai skirti Latvijos rinkai, todėl dauguma jų bus Latvijos objektuose, bet dalis – ir Lietuvoje bei Estijoje.

Kelialapius dabar galima įsigyti 32 Latvijos RIMI parduotuvėse, netrukus jų skaičius išaugs iki 42.

Latvijoje NoriuNoriuNoriu.lt veikia kaip GribuAtpusties.lv, o Estijoje – kaip TahanPuhata.ee. Praeitų metų pabaigoje bendrovė susijungė su UAB „Laisvalaikio dovanos“ – kitais internetinės prekybos lyderiais, su kuriais suformavo portalų grupę „Emoti Group“. Dabar ši grupė veikia penkiose rinkose: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Suomijoje.

 

Sugrįžti