Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2022-10-24

Kauniečius kviečia į paplūdimio tinklinio turnyrą: surinktos lėšos – Ukrainos vaikams

Kaune – dar viena graži iniciatyva padėsianti surinkti lėšų nuo karo nukentėjusiems Ukrainos vaikams, o kauniečiams ir miesto svečiams – aktyviai praleisti laisvalaikį. Rugsėjo 17 d. Aleksote esančioje paplūdimio tinklinio aikštelėje įvyks mėgėjų tinklinio turnyras, kurio metu surinktos lėšos bus skirtos labdarai.

„Paplūdimio tinklinio paramos turnyre 2x2“ galės varžytis visi norintys – tereikės užregistruoti mišrią (vyras ir moteris) komandą iš dviejų asmenų.

Kauno miesto savivaldybei priklausančioje tinklinio aikštelėje šalia Veiverių gatvės vyksiantį turnyrą inicijavo nekilnojamojo turto plėtojimo bendrovė „Centromera“, o jo organizavimu rūpinasi  kartu su VšĮ „Fortus renginiai“.

„Ši aikštelė kurį laiką buvo mažai naudojama, tad kilo mintis ją atnaujinti ir surengti turnyrą -  kaip impulsą tolesniam jos naudojimui. Prisidėjome prie jos sutvarkymo ir tikimės, kad tai bus dar viena puiki vieta kauniečiams leisti savo laisvalaikį“, - sakė bendrovės direktoriaus pavaduotoja Vaida Šidlauskienė.

Prizines vietas užėmusios komandos bus apdovanotos rėmėjų įsteigtais prizais. O visos iš rėmėjų ir turnyro dalyvio mokesčio surinktos lėšos bus pervestos labdaros ir paramos fondui „Saulės smiltys“, kuris jas skirs nuo karo nukentėjusių Ukrainos vaikų poreikiams.

Fondas rūpinasi vaikais, likusiais sugriautame Mariupolio mieste Pietų Ukrainoje.

Registracija į turnyrą vyksta iki rugsėjo 15 d., 17 val. Turnyro pradžia – rugsėjo 17 d., šeštadienis, 10 val. Vieta – paplūdimio tinklinio aikštelė adresu Veiverių g. 153, Kaunas.

Ukrainiečiai turnyre gali dalyvauti nemokamai.

Dalyvių registracija: fortus.renginiai@gmail.com

Daugiau apie renginį čia: https://bit.ly/3R7XaYk

Sugrįžti