Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2009-03-16

Naujausia A. Lydekos knyga – jau knygynuose

Šiandien knygynuose pasirodė vasario mėnesį vykusioje Knygų mugėje didelio pasisekimo sulaukusi Armino Lydekos knyga „Protokolas: elgesio taisyklės“. Jos autorius pirmąjį egzempliorių šiandien įteiks Prezidentui.

„Knyga tikrai sudomins ne tik aukštas pareigas užimančius pareigūnus, bet ir kiekvieną, kuris nori išmokti tarpkultūrinio bendravimo subtilybių, aprangos kodų niuansų ar, tiesiog, kaip deramai elgtis pirmą kartą užsukus į restoraną“, – teigia knygos autorius, vienas geriausių protokolo ir etiketo reikalavimų specialistų Lietuvoje, A. Lydeka.

Šiandien leidinio autorius pirmąjį „Protokolas: elgesio taisyklės“ egzempliorių įteiks Prezidentui Valdui Adamkui.

„Knyga gausiai iliustruota V. Adamkaus protokolinių renginių nuotraukomis, todėl manau, kad tai bus puiki dovana kadenciją baigiančiam Prezidentui“, – sako A. Lydeka.

Knygą išleidusios leidyklos „Eugrimas“ direktorius Saulius Petrulis teigia, kad susidomėjimas knyga mugės metu pranoko lūkesčius.

„Nuogąstavome, kad ekonominio sunkmečio sąlygomis šis išskirtinis, daug kruopštaus darbo pareikalavęs leidinys nebus paklausus, tačiau norinčių jį įsigyti tikrai netrūko“, - sako S. Petrulis.

Nespėjusieji knygos įsigyti vasarį vykusiame renginyje, galės ją nusipirkti bet kuriame Lietuvos knygyne.

Knyga „Protokolas: elgesio taisyklės“ sudaryta iš 520 puslapių ir 39 skyrių. Jos parengimas truko trejus metus.

Knygoje panaudotos 145 nuotraukos, joms padaryti surengta 10 foto sesijų, kuriose fotografavo penki fotografai.

Meninė redaktorė – pripažinta knygų dailininkė Sigutė Chlebinskaitė.

Sugrįžti