Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2008-11-17

Įmonių dvikovos: išaiškėjo stipriausiųjų ketvertas

Analogų Lietuvoje neturintis verslo situacijų sprendimo konkursas „Kurkime verslą kartu“ įpusėjo – keturios stipriausios dalyvės: „Ad Rem“, „DHL Lietuva“, „Katos grupė“, „Eugrimas“ pradėjo pusfinalių kovas.

Pirmajame pusfinalyje šią savaitę kovoja „Ad Rem“ ir „DHL Lietuva“. Įmonės sprendžia situaciją, kaip elgtis nedidelei, apmirusiai įmonei, staiga gavusiai didelį užsakymą: priimti iššūkį rizikuojant „susimauti“ ar atsisakyti ir toliau „plaukti pasroviui“.

„Pasibaigus pirmajam etapui, galime sakyti, kad konkursas tikrai įdomus ir naudingas. Konkurso dalyviai pateikė išties įdomių, kūrybingų ir vertingų situacijų sprendimo būdų“, - sako projektą organizavusio verslo naujienų portalo Verslosavaite.lt direktorius Gediminas Dūda.

Įmonės jau sprendė įvairias situacijas su kuriomis gali susidurti kiekvienas verslo pasaulio dalyvis. Pavyzdžiui, kaip elgtis kai vienas svarbiausių įmonės vadovų pereina pas konkurentus, ką daryti, kai apkaltina nuplagijavus kitos įmonės logotipą ir panašias.

Projekto tikslas – pasidalyti idėjomis ir mintimis, kaip galėtų būti sprendžiamos įvairios problemos versle ir kokie sprendimai galėtų būti priimami, kad būtų gautas optimalus rezultatas.

Situacijas projekto dalyviams parengė finansų ir apskaitos valdymo konsultacijų įmonė UAB „Management information“.

Projekte dalyvauja: „AD REM“, „DHL Lietuva“, „Katos grupė“, „GB Group“, „Čili“, „Elsis verslo sprendimai“, „Eugrimas“, „Autoverslas“.

Konkurso nugalėtojas paaiškės gruodžio 15 dieną. Jam atiteks 5000 Lt reklamai portale Verslosavaite.lt.

Sugrįžti