Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2008-10-27

Permainas „Ekskomisarų biure“ įkūnija naujas logotipas

Pirmoji ir viena iš didžiausių Lietuvoje privačių saugos tarnybų „Ekskomisarų biuras“ keičia logotipą ir įvaizdį. Šie pokyčiai atspindi keturioliktą gimtadienį švenčiančios įmonės augimą, plėtrą bei stiprėjančias pozicijas.

„Sprendimą keisti įmonės logotipą nulėmė „Ekskomisarų biuro“ augimas, paslaugų plėtra bei noras keisti įvaizdį, įmonės pozicionavimą tiek pačioje rinkoje, tiek klientų akyse“, – teigė „Ekskomisarų biuro“ prezidentas Alius Sadeckas.

Keičiantis poreikiams, daugiau dėmesio skiriama verslo saugos sričiai. Ketinama ne tik labiau gilintis į verslo saugos problemas, bet ir, atsižvelgiant į rinkos tendencijas, pateikti naujų sprendimų ir apsaugos būdų.

Didelį dėmesį įmonė skiria fizinių asmenų saugumui, pristatydama ekonomiškos klasės sprendimus individualių būstų saugai. Siūlomos naujausios elektroninės apsaugos sistemos.

„Norime, kad naujas įvaizdis atskleistų mus kaip skaidrią, patikimą, profesionalią įmonę. Siekiame, kad ne tik mūsų klientai, bet ir visuomenė matytų mus kaip draugus, į kuriuos galima kreiptis, norint gauti patikimus ir profesionalius sprendimus ar konsultacijas visose saugos srityse“, – pasakojo A. Sadeckas.

Įmonės ženklas – logotipas, kurį sudaro užrašas „Ekskomisarų biuras“ bei grafinis simbolis – yra supaprastinta buvusio logotipo versija. Naujas ženklas atspinti įmonės charakterį – atvirumą, modernumą bei orientaciją į pasaulines saugos bei verslo tendencijas.

Sugrįžti