Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2008-10-21

Projekte „Kurkime verslą kartu“ – įmonių dvikovos

Pirmadienį portale Verslosavaite.lt startavo projektas „Kurkime verslą kartu“. Jame dalyvaujančios įmonės spręs įvairias situacijas, o gruodžio mėnesį paaiškės nugalėtoja.

Projekto tikslas yra pasidalinti idėjomis ir mintimis, kaip galėtų būti sprendžiamos vienokios ar kitokios problemos versle ir kokie sprendimai galėtų būti priimami, kad būtų gautas optimalus rezultatas“, - sako verslo naujienų portalo Verslosavaite.lt direktorius Gediminas Dūda.

Pavyzdžiui, šios savaitės dvikovos dalyvės turėjo pateikti sprendimą, kaip elgtis situacijoj, kai vienas iš įmonės vadovų išeina dirbti pas konkurentus.

Projekte dalyvauja aštuonios įmonės, kas savaitę dvi iš jų pateiks savo atsakymus į tą patį klausimą. Nugalėtoją išrinks portalo Verslosavaite.lt lankytojai, balsuodami už labiau patikusį atsakymą.

Keturios dvikovų nugalėtojos pateks į pusfinalį, dvi iš jų – į finalą, kuriame gruodžio 15 d. ir paaiškės nugalėtoja, kuriai atiteks 5000 Lt reklamai portale Verslosavaite.lt.

Projekte dalyvauja „Čilija“, „DHL Lietuva“, „AD REM“, „Katos grupė“, „GB Group“, „Elsis grupė“, „Eugrimas“, „Autoverslas“.

Situacijas projekto dalyviams parengė finansų ir apskaitos valdymo konsultacijų įmonė UAB „Management information”.

Sugrįžti