Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2008-10-01

Nusitaikė į užsienio verslininkus ir emigrantus

Naudotų automobilių pardavimo bendrovė „Baltijos realizacijos centras“ (BRC) tikina atradusi naują nišą automobilių nuomos versle - trumpalaikę aukštesnės klasės automobilių nuomą už patrauklią kainą.

„Nauji BRC klientai turėtų palankiai įvertinti šią naujovę dėl patrauklių sąlygų: trumpalaikės nuomos kaina parai iki 200 Lt, trukmė – iki 2 mėnesių“, – sako BRC direktorius Mindaugas Slovikas.

Pasak jo, išanalizavus klientų poreikius, paaiškėjo, kad tarp Lietuvos vartotojų yra trumpalaikės automobilių nuomos poreikis.

Ištyrus Lietuvoje esančių automobilių nuomos įmonių pasiūlą, nustatyta, kad BRC autocentrai savo klientams už itin patrauklią kainą gali išnuomoti ne kompaktiškus ar ekonomiškus, bet prabangesnius „Mercedes-Benz“ A, C ir S klasių automobilius.

Kuriant trumpalaikės automobilių nuomos paslaugą orientuotasi į tą visuomenės sluoksnį, kuris nori nebrangiai išsinuomoti komfortišką prekę.

Tikimasi, kad ši paslauga sudomins lietuvius dirbančius Airijoje, Anglijoje, atvykstančius pasisvečiuoti į Lietuvą, taip pat užsienio bei Lietuvos verslininkus, kuriems aktuali 1–2 dienų automobilių nuoma.

Trumpalaikės nuomos paslauga teikiama Vilniaus BRC autocentre.

Sugrįžti