Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2010-01-18

„Promo Service“ vadovaus N. Budrys

Ryšių su visuomene agentūrai „Promo Service“ nuo šiandien pradeda vadovauti buvęs verslo naujienų portalo Verslosavaite.lt vyr. redaktorius Nerijus Budrys.

„Išaugus darbų apimtims agentūroje, Nerijaus patirtis mums bus reikalingesnė šioje srityje“, – pasikeitimų priežastis įvardijo UAB „VS Group“, valdančios naujienų portalą Verslosavaite.lt ir RsV agentūrą „Promo Service“, direktorius Gediminas Dūda.

2009 m., lyginant su 2008 m., agentūros pajamos išaugo 55 proc.

„Tai puikūs rezultatai, ypač sunkmečiu. Savo klientams skirsime dar daugiau dėmesio ir taip sieksime išlaikyti įgytą jų pasitikėjimą bei tolesnį agentūros augimą“, – sako naujasis „Promo Service“ vadovas.

N. Budrys, prieš tapdamas Verslosavaite.lt vyr. redaktoriumi 2007 m., jau yra dirbęs viešųjų ryšių specialistu įvairiose nevyriausybinėse organizacijose.

Vadovavimą Verslosavaite.lt redakcijai perims Tautvydas Padgurskas, iki šiol dirbęs portalo naujienų redaktoriumi.

Be Verslosavaite.lt ir „Promo Service“ UAB „VS Group“ taip pat priklauso sporto naujienų portalas Sportosavaite.lt, kovai su korupcija skirtas tinklalapis Kyšiai.lt ir kartu su Kauno miesto savivaldybe sukurtas Kauno arenos statybų paramos projektas Kaunoarena.info.

Daugiau informacijos: RsV agentūros „Promo Service“ vadovas Nerijus Budrys, tel. +370 671 94293, el. paštas: n.budrys@promoservice.lt

Sugrįžti