Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2009-08-13

Gimtadienio dovana anūkei – įamžinimas prie Kauno arenos

Kaunietis Arūnas Juodžbalis savo anūkei trečiojo gimtadienio proga padovanojo išties originalią ir solidžią dovaną – lentelę Kauno arenos rėmėjų take.

A. Juodžbalis anūkės vardu pervedė į Kauno arenos statybos rėmimo fondo sąskaitą tūkstantį litų. Visi aukojantieji Kauno arenos statyboms tokią ir didesnę pinigų sumą, bus įamžinti žalvarinėse lentelėse, specialiame rėmėjų take šalia arenos.

„Džiaugiamės, kad yra tokių pilietiškų žmonių, suprantančių arenos reikšmę Kaunui ir visai Lietuvai. Kita vertus, tai tikrai ypatinga dovana mergaitei, kuri augdama galės didžiuotis, kad jos pavardė įrašyta tokioje garbingoje vietoje, o kartu suvokti ir pilietiškumo svarbą“, – sakė Kauno arenos statybos rėmimo fondo darbo grupės vadovė Gintarė Skaistė.

Šiuo metu arenos fonde yra beveik 35 tūkst. litų. Pasak G. Skaistės, ekonominė krizė didelės įtakos aukojamoms sumoms nepadarė.

„Suprantama, kad aukojamų lėšų augimo dabar negalima tikėtis. Todėl esame labai dėkingi tiems, kurie ir šiuo metu suranda pinigų paramai“, – sakė G. Skaistė.

Paremti Kauno arenos statybas galima skambinant trumpaisiais fiksuotojo ryšio numeriais „Teo“ tinkle ir tiesiogiai pervedant lėšas į fondo sąskaitą. Visą informaciją apie galimybes paremti Kauno arenos statybas galima rasti tinklalapyje Kaunoarena.info.

Sugrįžti