Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2009-08-07

Kaune – vasaros gėrybių mugė

Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, šį savaitgalį vyks tradicinė „Vasaros gėrybių mugė 2009“, kurioje kauniečiai ir miesto svečiai galės ne tik įsigyti šviežių, natūralių vasaros gėrybių, bet ir pasisemti geros nuotaikos.

„Apsilankiusieji mugėje galės įsigyti lietuviškų uogų, grybų, vaisių, taip pat kaimiškų, mėsos, pyrago gaminių, įvairių sodinukų, dekoratyvinių augalų ir gėlių tiesiai iš pačių augintojų ir gamintojų rankų. Prekiaujantieji betarpiškai bendraus su pirkėjais, rengs degustacijas ir įvairias atrakcijas“, - žada prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta.

Neliks nusivylę ir tautodailės gerbėjai, kurie galės įsigyti unikalių liaudies meistrų dirbinių. Be to, šiomis dienomis, kaip ir kiekvieną savaitgalį, vyks ir sendaikčių turgus

Mugė šurmuliuos šeštadienį ir sekmadienį ant Vakarinės ir Rytinės galerijos rampų, kurios yra dengtos stogu, kad prekybininkai ir pirkėjai galėtų patogiai ir nesibaimindami lietaus apsipirkti.

„Tokios šventės naudingos ir smulkiesiems prekeiviams, ir natūralių, tikrų produktų ieškantiems žmonėms. Džiugu, kad jos sulaukė pasisekimo ir tapo tradicija“, - sako J. Plenta.

Sugrįžti