Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2009-08-04

Lietuvoje vėl skelbiami gražiausios biuro darbuotojos rinkimai

Rugpjūčio mėnesį Lietuvoje rengiami kasmetiniai gražiausios biuro darbuotojos rinkimai – „Biuro gražuolė 2009“. Įmonių ir įstaigų biuruose dirbančios moterys šiemet varžysis ne tik dėl titulo, bet ir dėl beveik 12 tūkst. litų prizinio fondo.

„Tikiu, kad konkursas bus puiki proga dalyvėms ir jų kolegėms bei kolegoms bent laikinai pamiršti šiuo metu mus užklupusį ekonomikos sunkmetį, pasisemti geros nuotaikos, teigiamų emocijų ir sveiko azarto“, - sako konkursą organizuojančio verslo naujienų portalo Verslosavaite.lt vyr. redaktorius Nerijus Budrys.

Konkurse dalyvaujančių merginų ir moterų fotografijos bus patalpintos portale Verslosavaite.lt, kur už jas galės balsuoti portalo lankytojai.

Nugalėtoja paaiškės susumavus portale balsavusių Verslosavaite.lt skaitytojų ir komisijos narių balsus. Komisiją sudarys praeitų metų konkurso nugalėtoja Vera Tamošiūnienė, stilistė Liubovė Čaplikienė, fotomenininkas Jonas Petronis ir trys organizatorių atstovai. Komisijos skirti balai sudarys ne daugiau kaip 30 proc. galutinio įvertinimo.

Pagrindiniai komisijos vertinimo kriterijai: biuro stilius, asmeninis dalyvės žavesys, nuotrauka (kokybė, kompozicija, idėja, originalumas).

Konkurso nugalėtojai ir jos atstovaujamai įmonei atiteks specialūs prizai. Neliks nuskriaustos ir antros bei trečios vietos nugalėtojos, taip pat specialių nominacijų (geriausia nuotrauka, geriausiai išreikštas biuro stilius) laimėtojos.

Konkurso nugalėtojai atiteks 1000 litų čekis už kurį tinklalapyje LaisavalaikioDovanos.lt ji iš daugybės originalių pasiūlymų galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną: nuo SPA savaitgalio dviems Druskininkuose iki akrobatinio skrydžio sklandytuvu.

Nugalėtojos įmonei atiteks nemokamos reklamos už 9000 litų: už 5000 lt portale Verslosavaite.lt ir už 4000 lt leidinyje „Balsas.lt savaitė“.

Konkurso laureačių lauks ir kitų rėmėjų prizai: leidyklos „Eugrimas“ knygos, el. parduotuvės Fixidejos.lt papuošalai, žurnalo „Biuro administravimas“ metinė prenumerata ir stilistės L. Čaplikienės specialus prizas.

Pirmą kartą Lietuvoje gražiausios biuro darbuotojos rinkimai buvo surengti praeitais metais. Konkursas sulaukė nemažo žiniasklaidos ir visuomenės susidomėjimo, jame dalyvavo beveik 80 dalyvių iš įvairiuose Lietuvos miestuose įsikūrusių įmonių biurų.

Sugrįžti