Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2014-08-15

Krepšinio rinktinės gerbėjai ir šiemet savo automobilius galės papuošti specialiais lipdukais

Ketvirtus metus iš eilės vykstanti akcija, didžiųjų Lietuvos miestų žmonės pradžiugins ir vėl. Artėjant Pasaulio vyrų krepšinio čempionatui Ispanijoje, miestų gatvėse, aikštėse ir pėsčiųjų zonose bus galima išvysti specialiais marškinėliais vilkinčius akcijos lipdukų dalytojus, kurie kvies prisidėti palaikant Lietuvos krepšinio rinktinę.

Akcijos iniciatoriai teigia, kad pagrindinė jos mintis – tikėjimas Lietuva ne tik sporto, bet ir kitose srityse. Anot jų, svarbu skatinti pasitikėjimą ir didžiavimąsi savo šalimi imant pavyzdį iš sportininkų kurie, nepaisant sunkumų, atstovauja savo šaliai ir sugeba nugalėti.

„Džiaugiamės galėdami prisijungti prie šios solidarumą skatinančios akcijos. Labai svarbu skatinti patriotiškumą ir meilę savo šaliai, ypač dabar vykstančių tarptautinių įvykių fone. Mes skatiname palaikyti ne tik Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, bet pajusti Lietuvos žmonių bendrumą, sutelkti visas jėgas ir kovoti dėl to, kuo tikime. Ši akcija, tai puikus pavyzdys, jog mažais darbais galime pasiekti daug.

Viliuosi, kad bus žmonių, kuriems ši akcija pridės motyvacijos toliau dirbti, gyventi ir atkakliai siekti savo tikslų Lietuvoje“, - sakė pagrindinio akcijos rėmėjo, prekybos miestelio „Urmas“, atstovas Jonas Plenta.

Akcijos organizatoriai teigia, kad šis projektas žmonių yra labai šiltai priimamas: jie noriai klijuoja akcijos lipdukus su užrašu „Aš tikiu Lietuvos pergale!“ ne tik ant automobilių, bet ir dviračių, taip pat ant nešiojamųjų kompiuterių, savo krepšių ir kitose gerai matomose vietose, taip siekdami pasidalyti šia žinia su kitais.

Lipdukai yra dalijami reikšmingiausių mūsų šaliai sporto čempionatų metu praeiviams gatvėse, automobilių vairuotojams, masinių susibūrimų vietose. Šiemet akcijos organizatoriai kvies dalytis savo emocijomis palaikant mūsų krepšininkus ir socialiniuose tinkluose su žyma #astikiu.

Akcijos startas – rugpjūčio 16-ąją Kaune, kur lipdukai bus dalijami praeiviams Laisvės alėjoje ir „Žalgirio“ arenos prieigose prieš draugiškas Lietuvos rinktinės rungtynes su Graikijos nacionaline ekipa.

Sugrįžti