Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2015-10-05

Besilaukiančioms moterims – nemokamas specializuotas žurnalas ir portalas

Sulaukus šeimos pagausėjimo mamoms kyla daug klausimų apie vaiko auginimą, teisingą mitybą ir kitus panašius dalykus. Naujame žurnale ir interneto portale „Sumani mama“ bus pateikiama visa aktuali informacija, kurią derėtų žinoti nėščiosioms ir mamoms.

Pasak naujojo žurnalo ir portalo įkūrėjos Gitanos Ginkevičės, informacijos apie gimdymą ir vaiko auginimą internete yra, tačiau sunku ją teisingai atsirinkti.

„Kai pati laukiausi pastebėjau, kad trūksta koncentruotos, konkrečios informacijos apie nėštumo eigą, vėliau – apie vaikelio auginimą. Internete informacijos daug, tačiau jos paieškos ilgai trunka. Todėl gimė idėja – portalas „Sumani mama“, kur visą reikalingą informaciją galima rasti vienoje vietoje“, – sako G. Ginkevičė.

Leidinyje bus publikuojama aktuali ir naudinga pažintinio pobūdžio informacija apie nėštumo eigą, gimdymą, žindymą, naujagimio sveikatą, kūdikio raidą, vaikų auginimą, lavinimą, moters sveikatą. Straipsnius rengs ir komentuos gydytojai ir kitų sričių profesionalai.

Žurnalas „Sumani mama“ bus nemokamas ir leidžiamas kas du mėnesius, platinamas daugelyje šalies poliklinikų. Žurnalo straipsniai bus talpinami ir interneto portale SumaniMama.lt.

„Rinkoje panašių nemokamų leidinių jau yra, tačiau jie pasirodo kartą ar kelis kartus per metus, kiti rašo daugiau apie sveikatą, vaistus. Manome, kad aktualių žinių apie motinystę poreikis yra kur kas didesnis. Pirmąjį numerį platinome tik internete, ten jis per savaitę sulaukė daugiau kaip 3000 skaitytojų. Džiaugiamės, kad naująjį leidinį atranda ir emigravusios mamos“, – sako žurnalo ir interneto portalo „Sumani mama“ įkūrėja Gitana Ginkevičė.

Artimiausias žurnalo „Sumani mama“ numeris – lapkričio 1 d.

 

Sugrįžti