Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2016-08-12

„CityBee“ plėtra Kaune tęsiasi

„CityBee“ automobilių dalinimosi paslauga toliau plečia savo stotelių tinklą Kaune. Nauja „miesto bičių“ stotele nuo penktadienio tampa ir didžiausias prekybos kompleksas Kauno mieste – prekybos miestelis „Urmas“.

Nuo šiol „CityBee“ automobilius bus galima palikti ir pasiimti ir šioje, vienoje didžiausių mieste (3000 vietų), automobilių stovėjimo aikštelių.

„Iš klientų pusės jautėme poreikį, kad mūsų prekybos miestelyje būtų galima naudotis šia paslauga. Turime daug tokių lankytojų – jaunų, aktyvių, verslių žmonių, kuriems dalinimasis automobiliais yra labai patogus. Jie ne tik užsuka apsipirkti ir pramogauti pas mus, bet ir su įvairiais reikalais atvyksta į aplinkiniuose pramonės ir verslo kvartaluose veikiančias įmones, kurių skaičius čia nuolat auga“, - apie „CityBee“ atsiradimo priežastis pasakojo prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta.

Artimiausiu metu prekybos miestelyje planuojama įrengti ir nuomojamų miesto dviračių stotelę.

„CityBee“ direktorius Aurimas Drūtys akcentuoja, kad kauniečiai nuo šiol galės dar patogiau atvykti į šią miesto dalį, o paslaugos plėtra mieste ir toliau mažins spūstis bei užimtumą stovėjimo aikštelėse.

„Stotelė prie „Urmo“ suteiks kauniečiams ir miesto svečiams galimybę įsigijus reikiamų prekių grįžti į tą pačią „bitutę“ arba paimti kitą ir toliau tęsti kelionę norima kryptimi. Be to, dalinantis automobiliais mažėja transporto priemonių skaičius gatvėse ir stovėjimo aikštelėse, o tai padeda greičiau ir patogiau nuvykti į reikalingą vietą mieste“, - sakė A. Drūtys.

Kiekvieno vairuotojo „CityBee“ automobiliu atvykusio į prekybos miestelį „Urmas“ lauks staigmena – galimybė vietinėje kepyklėlėje nemokamai pasivaišinti pyragaičiu ir kava. Šis pasiūlymas automobilių dalinimosi paslaugos naudotojams galios tris mėnesius nuo stotelės veikimo pradžios.

Šiuo metu Kaune veikia 44 „CityBee“ stotelės, o kauniečiai ir miesto svečiai gali naudotis 70 automobilių.

Sugrįžti