Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2016-09-16

„Mados rampoje“ – A. Jagelavičiūtės stilistų komandos vedamos stiliaus ekskursijos

Kaunas šeštadienį alsuos stiliumi ir mada. A. Jagelavičiūtės suburta profesionalių stilistų komanda „StiliuSOS“ renginio dalyviams praves stiliaus ekskursiją, skambės stilinga muzika, vyks įvairių madingų smulkmenų „Šopturgis“ bei grožio priemonių mugė.

Ekskursijos metu užsiregistravę dalyviai bus suskirstyti į keturias komandas ir leisis į stiliaus kelionę per specialiai atrinktas drabužių parduotuves prekybos miestelyje „Urmas“.

„Norime, kad žmonės suprastų, jog mada ir stilius nėra tik išrinktųjų privilegija. Visi – ir maži, ir dideli, taip pat ir senjorai turi nebijoti būti stilingais ir madingais. Matome, kad yra žmonių, kurie tiesiog nedrįsta kreiptis pagalvos į stilistus, tad galvojame, jog toks renginys padės jiems patiems įsitraukti į procesą ir pralauš ledus. Renginys vyks laisvu formatu, dalyviai galės rodyti iniciatyvą ir diskutuoti su stiliaus vadovais“, - sakė viena iš renginio organizatorių, mados tinklaraščio TryOn.lt autorė Kristina Danilevičė.

Stiliaus ekskursijoje dalyvaus apie 80 dalyvių, juos konsultuos stilistai Vilija Rušinskaitė, Mantas Bartkus, Darius Galankovas ir Miglė Kazėnaitė.

Šopturgyje stilių ir išskirtinumą mėgstantieji ras dizainerių ir menininkų kurtus drabužius, aksesuarus, papuošalus, prekes vaikams, interjero detales.

Grožio priemonių zonoje bus galima pasigražinti, sužinoti apie naujus produktus ar jų įsigyti. Taip pat veiks įvairios dirbtuvės, vyks konkursai, pristatymai. Mažųjų lankytojų lauks animatoriai ir pramogos jiems skirtoje zonoje – šokiai, piešimas, balionai, muilo burbulų pūtimas.

Sugrįžti