Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2016-10-03

Šio rudens įvaizdžiai: eksperimentuok drąsiai!

Ruduo toks metas, kai kiekviena turi galimybę atskleisti savo vaizduotės galias ir pasinerti į stiliaus eksperimentus. Nieks neišpeiks jei avėsime storapadžius prie lengvai krintančios suknutės, ar ant nuogų kojų ir pusilgio sijono užsivilksim storą, didelį, pūkuotą megztinį.

Sluoksniuojam, miksuojam ir drąsiai lekiam į gatvę, kur gelstančių lapų gatvėse dar vis veidus glosto paskutiniai saulės spinduliai!

Stilistė, mados tinklaraščio TryOn.lt autorė Kristina Danilevičė kartu su Kaune dirbančia „Carolina MakeUp Studio“ visažiste Milda Butkevičiene sukūrė kelis įvaizdžius skirtus šiam gražiam rudeniui.

„Ruduo. Šiemet jis sodriai raudonas, šviečiantis bronza, spindintis auksu. Kaip niekad, jis šiemet peršviečiamai skaistus“, - apie šio sezono makiažo subtilybės pasakoja Milda ir pataria kokiais lūpų dažais dabar labiausiai verta papildyti savo kosmetinę.

Tikrai raudonos lūpos

Sutikite, tai klasika, tačiau tai taip pat ir šio rudens vienas iš top’ų. Neapsiriksite pasirinkusi ryškesnį ar tamsesnį toną ir atrodysite tikrai super madingai. Todėl ruošiantis rudens sezonui galite drąsiai investuoti įsigyjant šios puikios spalvos lūpų dažų. Juk raudonos lūpos kalba pačios už save.

Gotikinės lūpos

Šį sezoną galite eksperimentuoti taip pat su tamsiais atspalviais. Net tokiais tamsiais kaip juoda ar tiesiog tamsios slyvos violetinumo.

Natūralios lūpos

Permatomi blizgiai ar net paprasčiausias vazelinas. Lūpos, primenančios, vaikystę, nekaltai natūralios.

Švytinti oda

Visuomet madinga sveikai ir gaiviai atrodanti oda. O šį rudenį ypatingas dėmesys skiriamas ir odos spindesiui. Lėtai, bet užtikrintai iš makiažo tendencijų radarų dingsta kontūravimas. Švytėjimo suteikiančios priemonės ima viršų ir padeda išryškinti visas veido linijas, kurias reikalinga „apšviesti“.

Antakiai

Stori, natūralūs antakiai vis dar madingi, tačiau stiprus tamsinimas traukiasi. 2016 rudenį antakiai yra subtiliai šukuojami į viršų ir šiek tiek švelniai užpildomi antakių priemonėmis.

Blizgučiai

Jie sugrįžo! Blizgučiai, blizgios dulkeles. Taip kaip mums patinka blizgėjimas ant mūsų rūbų, batų, ne išimtis ir mūsų veidas bei akys. Šį rudenį karaliauja auksinis, bronzinis, sidabrinis blizgesys.

Klasikinis dūminis ir vario atspalviai

Klasikinį juodą dūmą galime keisti variniais, bronziniais atspalviais. Ypač pagyvinti blizgiomis detalėmis. Šį rudenį daug dirbama su kreminiais, satininiais akių šešėliais. Jie puikiai padės išgauti šlapių, blizgių, švytinčių akių efektą, kuris ypač madingas.

Natūralus įvaizdis

Kadangi pastaraisiais sezonais natūralus įvaizdis yra „ant bangos“, tai nedažytos akys šį rudenį taip pat turi prasmę. Skaistus, šiek tiek žvilgantis veidas, niekuo nedengti akių vokai, lengvai sušukuoti į viršų antakiai. O jei dar pridėsime raudonas ar tamsias gotikinio stiliaus lūpas, atrodysite super madingai!

Sugrįžti