Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2017-06-09

Išsiskyrimas vilniečių porai nesutrukdė gauti svajonių darbo

Atranka į svajonių darbo vietą šiemet jau baigta. Profesionaliais atostogautojais tapo ir į pramogų bei malonumų sūkurį Lietuvos bei Latvijos kurortuose šiemet pasiners vilniečių pora Justina Aleksaitė ir Giedrius Marčiukaitis.

Beveik 500 konkurentų kovoje dėl šios darbo vietos įveikusi pora, antrame atrankos etape pateikė išskirtinį video filmuką apie save. Kadangi pora šiuo metu gyvena atskirai – Giedrius dirba ir mokosi Vilniuje, o Justina nuo metų pradžios – Tailande, Phi Phi saloje, kur yra atsakinga už vietinės kavinės veiklą.

Laimėtojai parodė kaip išradingai jie moka atostogauti – tai, kaip Justina poilsiavo Tailande, smėlėtuose paplūdimiuose ir apsupta egzotiškos gamtos, Giedrius atkartojo paprastomis lietuviškomis sąlygomis.

Ši Giedriaus idėja pasiteisino su kaupu – jų sukurtas filmukas sulaukė didelio balsuotojų palaikymo internete ir galų gale įtikino komisiją, kad jo autoriai bus geriausiai tinkami šių metų profesionalių atostogautojų projektui.

„Komisijos nuomonės išsiskyrė – kelios poros surinko po vienodą arba labai panašų balsų skaičių. Atsižvelgėme į balsų skaičių atiduotą internete ir galiausiai po ilgų diskusijų pasirinkome Justiną ir Giedrių. Neabejoju, kad nepaisant didelės konkurencijos jie yra geriausi ir tuo netrukus galėsime įsitikinti po pirmųjų poros vizitų Lietuvos ir Latvijos kurostuose“, - sakė projektą organizuojančios viešbučių ir poilsio paslaugų elektroninės parduotuvės NoriuNoriuNoriu.lt rinkodaros vadovas Augustinas Zinevičius.

Laimėtojų pora atostogų kelionėse – ne naujokai. Pasak jų, nors tikrai negalėtų pasakyti, kad Europa jau išmaišyta skersai išilgai širdis labiau linksta prie tolimesnių ir egzotiškesnių kraštų: jų kolekcijoje – Jungtiniai Arabų Emiratai, JAV, Pietryčių Azija.

„Esame be galo laimingi, kad mintys krypsta viena linkme ne tik kasdieniame gyvenime, bet ir kelionėse. Be klausimų kartu kopiam į aukščiausius kalnus, išragaujam kiekvieną nematytą patiekalą, neriam į giliausias jūras... Mėgstame trumpai atsipūsti, tačiau nuo betikslio tysojimo prie baseino abu pavargstame labiau nei pailsime“, - sakė Justina ir Giedrius.

Pasak Justinos, pirmoji poros sėkme patikėjo jos mama, kuri ir pasiūlė sudalyvauti konkurse. Mergina šmaikštaudama sako, kad tokiu būdu ji tuo pačiu ir dukrą siekė parsivilioti tėvynėn.

„Iš tiesų ir mano širdis jau buvo pasiilgusi lietuviškos vasaros kvapo, o tai dar labiau paskatino norą pirkti bilietą į tėvynę. Šis konkursas buvo tiesiog tobula galimybė su tobulo darbo pasiūlymu!“, - savo apsisprendimą paaiškino Justina.

Pasak laimėtojų, tiesiog sunku išreikšti žodžiais, kokios emocijos užplūdo sužinojus apie laimėjimą.

„Sakėme, jog priimsime pergalę kaip ženklą, kardinaliai keičiantį mūsų ateinančio pusmečio planus. O nepasinaudoti tokia nuostabia galimybe būtų nuodėmė!“, - teigia profesionaliais atostogautojais tapę vilniečiai.

Konkursą laimėjusi pora dalyvaus viešbučių ir poilsio paslaugų elektroninės parduotuvės NoriuNoriuNoriu.lt ir CVonline.lt jau antrus metus rengiamame projekte „Profesionalūs atostogautojai“.

Jie šią vasarą galės ne tik nemokamai išbandyti įvairiuose Lietuvos bei Latvijos kurortų viešbučiuose ir sveikatinimo centruose teikiamas paslaugas bei pramogas, bet ir gaus už tai atlyginimą – 1000 eurų (po 500 eurų kiekvienam).

Birželio arba liepos mėnesį laimingieji įsimylėjėliai dvi savaites praleis viešbučiuose Lietuvoje ir Latvijoje.

Jiems tereikės pasinerti į pramogų ir malonumų sūkūrį, o visus įspūdžius fiksuos ir skaitytojams bei žiūrovams perduos profesionali projekto komanda.

Sugrįžti