Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2017-07-26

Verslininkai išparduoda laisvalaikio inventorių: vasaros nebuvo

Iki vasaros pabaigos likus mėnesiui dalis verslininkų nusprendė jau dabar skelbti vasariško inventoriaus išpardavimus. Anot jų, vasaros šiemet nebuvo ir, panašu, jau nebebus, todėl norėdami bent iš dalies padengti išlaidas, išpardavimus skelbia jau dabar.

Kauno prekybos miestelyje „Urmas“ susitelkę daugiau kaip 2500 įvairių parduotuvių, čia nuolat apsiperka ir didelės dalis kauniečių bei atvykėlių iš aplinkinių regionų. Todėl čia puikiai atsispindi ir bendros tendencijos.

Vaikštant po prekybos miestelio galerijas į akis krenta ties krautuvėlėmis išstatytas įvairus vasaros sezonui, atostogoms, poilsiui skirtas inventorius: vaikiškos čiuožynės, pripučiamos valtys, lauko baldai, supynės ir kita.

Daugelį jų galima įsigyti su akį rėžiančiomis nuolaidomis – ir 30, ir 50 proc.

„Gerai, kad prekiaujame ne tik tais dalykais, o tai būtų visai liūdna. Suprantama, orai šalti, vasaros beveik nebuvo, tad ir žmonės pataupo, veltui pinigų neleidžia. O mums ir vietą užima, ir bent dalį išlaidų norime pasidengti, todėl ir darome tokias nuolaidas. Iki kitų metų dar išgyventi reikia, o dabar dar likęs vasaros mėnuo, tai tikimės parduoti. Kai pigiau, žmonės perka tikėdamiesi, kad galės panaudoti kitais metais, o gal ir šiemet dar spės pasidžiaugti“, - pasakojo vienos parduotuvės vadovas.

Panašiai kalbėjo ir gerų kainų parduotuvės „Aja“ direktorė Jolita Bliūdžė.

„Džiaugiamės, kad tarsi nujausdami, pavasarį vasaros sezono prekių įsigijome nedaug. Pas mus dauguma asortimento ir taip parduodama labai geromis kainomis, tačiau jaučiame, kad susidomėjimas gana vangus, todėl kai kurioms jų papildomai taikome akcijas. Pavyzdžiui, smėlio dėžės žaislų rinkinį, su kuriais vaikai dažnai žaidžia ir paplūdimiuose, galima nusipirkti ir už eurą, ir už pusantro“, - sakė pašnekovė.

Sugrįžti