Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2017-11-24

„Keulė Rūkė“ vadovas: kauniečiai niekuo nesiskiria nuo vilniečių

Prieš porą mėnesių atidaryta skandalingoji „Keulė rūkė“ sėkmingai prigijo ir Kaune, nors buvo nemažai skeptikų, abejojančių ar atsiras pakankamai kauniečių pamėgsiančių išskirtinį jos stilių.

Rokas Medonis, bendrovės, valdančios šias užkandines vadovas, sako, kad viskas vyksta taip, kaip suplanuota, pajamų prieaugis toks, kokio ir buvo tikėtasi naujoje vietoje.

„Aš tikrai nemanau, kad Kauno klientai yra kitokie nei Vilniaus. Iš verslo perspektyvos mes Vilnių ir Kauną matome kaip dipolį, o ne du atskirus miestus. Tai yra kultūriškai tomis pačiomis patirtimis, toje pačioje šalyje užaugę žmonės. Jie negali būti skirtingi. Kauno klientai kaip ir Vilniaus yra aiškiai žinantys ko nori, aiškiai suprantantys kokios patirties jie ateina“, - sakė R. Medonis.

Iškart po atidarymo, prekybos miestelyje „Urmas“ įsikūrusi įstaiga sulaukė daug smalsių klientų, norinčių apsidairyti išskirtiniame interjere. Vilniuje grafičiu, vaizduojančiu JAV ir Rusijos prezidentų Donaldo Trumpo ir Vladimiro Putino bučinį, išgarsėjusi užkandinė pratęsė mintį ir Kaune. Čia ant lubų puikuojasi nuogą D. Trumpą primenanti figūra, o pati užkandinė dedikuota žinomo rašytojo Georgo Orwello kūriniams „1984-ieji“ ir „Gyvulių ūkis“.

Apsidairę viduje ir paragavę maisto, klientai dabar dažniausiai grįžta būtent dėl pastarojo. Populiariausias – plėšytos kiaulienos mėsainio kompleksas. Labai mėgstami ir šonkauliai, bet tai, anot, R. Medonio yra prime pozicija, skirta pasilepinti, todėl užsakoma rečiau.

Asketiška „Keulė rūkė“ aplinka negąsdina kauniečių – apie 70 proc. klientų valgo vietoje, kiti perka išsinešimui.

R. Medonis atskleidė, kad plėtra vyks ir toliau. „Pagal mūsų verslo planą iki 2020 metų pabaigos mes turėtume valdyti iš viso 13 užkandinių Lietuvoje. Ar pavyks šį planą įgyvendinti – pamatysime. Gyvename besitraukiančioje rinkoje ir pajamų didinimas galimas tik besiplečiant ir didinant pardavimo kanalus. Ką ir darome – „Keule Rukė“ jau galima pasiekti ir per užsakymų į namus platformas „Wolt“ Vilniuje ir „Food Out“ Vilniuje bei Kaune“, - pasakojo užkandinių vadovas.

Sugrįžti