Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2018-10-24

Kauno Senamiestyje duris atvėręs grožio salonas stebina išskirtiniu interjeru

Kauno senamiestyje duris neseniai atvėrė naujas grožio salonas, išsiskiriantis ne tik kokybiškomis paslaugomis, bet ir ypatingu interjeru. Stilinga minimalistinio stiliaus aplinka su artdeco inspiruotomis detalėmis kiekvienam čia užsukusiam leidžia pasijusti ypatingai.

Architektai Agnė Andriukaitienė Dlugo ir Povilas Konkulevičius projektuodami šį saloną siekė sukurti stilingą, asmenybę papildančią erdvę.

Idėjiniu varikliu interjerui kurti tapo modernumo ir artdeco inspiruotų detalių derinys su žiupsneliu pelenų rožės spalvos. Rausva spalva salono pavadinime ir interjero prieigose pasirinkta neatsitiktinai. Juk šioje spalvoje užkoduota moters prigimties esmė – švelnumas, romantiškumas, geidulingumas.

Ši spalva, išryškinta bendrame rafinuoto salono įvaizdžio kontekste, sukuria interjerui kristalinio švytėjimo, vasariško lengvumo, šviežių žydinčių gėlių nuotaiką, o skirtingus interjero elementus sujungia į darnią visumą.

„Architektai taip puikiai pagavo mano emociją, kad geresnio rezultato aš ir neįsivaizdavau. Dabar ši vieta papildo senamiestį, o senamiestis – ją. Visas šis pastatas su savo tobulais mažais butikais kalba pats už save. Išėjus iš mūsų galima užeiti pas ne mažiau stilingą kaimyną ir toliau puikiai leisti laiką“, - sakė salono „Pink‘as“ šeimininkė Greta Biriukova.

Mintis susikurti savo erdvę darbui jai subrendo po 10 metų, praleistų besidarbuojant grožio srityje. Kuriant saloną sau ir bendraminčiams svarbiausia buvo estetika, kokybė ir geros sąlygos puikiai dirbti savo darbą.

„Žinau kad grožio salonų verslas, ypač jei sieki aukščiausios kokybės, nėra labai palankus verslininkui. Bet lygiai taip pat yra svarbu kokioje aplinkoje tu leidi savo laiką ir ką suteiki savo lankytojams. Lėtas laikas sau, stilius ir rafinuotumas – pojūtis kurį siekiame sukurti savo klientams“, - sakė G. Biriukova.

Saloną „Pink‘as“ puošia garsios menininkės Gia Ram paveikslai. Čia galima išgerti taurę tikro šampano, paklausyti garsiųjų „Hotel Costes“ įrašų albumų.  Nuostabią atmosferą kuria ir „Culti“ bei „Compagnie De Provence“ namų kvapai bei žvakės. Vietoj įprastų žurnalų lankytojams siūloma pavartyti puikiai pasaulyje žinomas „Assouline“ nuotraukų knygas, rištas rankomis.

Čia galima įsigyti populiarių prekės ženklų produktų: „Nashi Argan“, „Alfaparf“, „Davines“, „Vita Liberata“.

Kauno Senamiesčio Pilies gatvėje įsikūrusiame 75 kv. m salone dirba plaukų priežiūros  meistrai, ilgalaikio makiažo specialistė, manikiūrininkė.

Sugrįžti