Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2010-05-31

„Tiger“ atidaro pirmąją parduotuvę Lietuvoje

Birželio 3 dieną, Kaune, prekybos centre „Molas“, atidaroma visoje Europoje gerai žinomo skandinavų prekinio ženklo „Tiger“ parduotuvė.

Tai pirmoji šio prekinio ženklo parduotuvė Lietuvoje.

„Įžengdami į naujas rinkas visuomet tikime, kad mūsų produktai bus ne tik patrauklūs, bet ir prieinami kiekvienam pirkėjui. Manome, kad ir Lietuvoje surasime savo pirkėjų ratą“, – sako „Tiger“ atstovas Nils Stora.

Pagrindinis „Tiger“ akcentas – stilingi ir novatoriški namų apyvokos reikmenys, interjero detalės. Parduotuvėje taip pat bus galima įsigyti kosmetikos, prieskonių, skandinaviškų skanėstų, žaislų vaikams. Atsižvelgiant į prekinio ženklo „Tiger“ misiją – prekių kainos parduotuvėje neviršys 50 litų. „Tiger“ parduotuvė prekybos centre „Molas“ užims 300 kv.m.

Gerai žinomas prekinis ženklas „Tiger“ turi daugiau nei 60 parduotuvių visoje Europoje. Dauguma jų yra Skandinavijoje, Ispanijoje, Olandijoje ir Vokietijoje.

„Labai džiaugiamės, kad prekinio ženklo „Tiger“ parduotuvė atidaroma mūsų prekybos centre. Tikimės, kad pirkėjai šią parduotuvę greitai pamėgs ir taps jos nuolatiniais klientais“, – dalijosi mintimis prekybos centro „Molas“ vadovė Daiva Dankšienė.

Parduotuvės įkūrėjai žada, kad atidarymo proga pirmųjų dviejų tūkstančių pirkėjų lauks maloni staigmena.

Daugiau informacijos: „BPT Asset Management“ marketingo vadovė Rasa Vileikytė, tel.nr. 8 612 85631, el.paštas: rv@bptam.com

Sugrįžti