Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2010-08-31

Jubiliejiniame krepšinio „3x3” turnyre bus siekiama rekordo

Rugsėjį Kaune vyksiančiame jubiliejiniame – dešimtajame – krepšinio „3x3“ turnyre organizatoriai tikisi sulaukti rekordinio dalyvių skaičiaus. Šiuo metu visi norintys dalyvauti krepšinio turnyre jau kviečiami teikti paraiškas.

„Pagrindiniai tikslai išlieka tie patys kaip ir organizuojant kitus sporto renginius – sveiko gyvenimo būdo propagavimas, jaunimo įtraukimas į sportinę veiklą, užimtumo skatinimas. Kadangi šiemet minimas turnyro dešimtmetis, tikimės, kad bus sumuštas rekordas, pasiektas prieš keletą metų, kada renginyje dalyvavo 150 komandų“, − teigia vienas iš turnyro organizatorių, „Sportuojanti Lietuva“ direktorius Arūnas Samochinas.

Pagrindinis turnyro prizas – kelionė į „Lady Gaga“ koncertą Lenkijoje. Taip pat dalyvių laukia ne tik medaliai ir taurės, bet ir kvietimai į Eurolygos varžybas, mobilūs telefonai, sporto aprangos. Visus laimėtojus apdovanos Kauno „Žalgirio“ krepšininkai.

Krepšinio turnyro varžybos vyks rugsėjo 26 d., S.Dariaus ir S.Girėno sporto centro stadione, esančiame šalia Kauno sporto halės.

Turnyrą organizuoja Kauno miesto savivaldybė, asociacija „Sportuojanti Lietuva“ ir S.Dariaus ir S.Girėno sporto centras. Visi norintys dalyvauti krepšinio „3x3” turnyre, kviečiami registruotis internetinėje svetainėje www.sportuojanti.lt

Sugrįžti