Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2010-09-28

Kaune vykusį „3x3” turnyrą laimėjo vilniečiai

Savaitgalį Kauno sporto halėje vykusiame jubiliejiniame – dešimtajame – krepšinio turnyre „3x3“ dalyvavo beveik 300 krepšinio mėgėjų. Trijose iš keturių grupių nugalėjo komandos iš Vilniaus.

„Mūsų lūkesčiai pasitvirtino 100 procentų: smagu, kad žmonės taip aktyviai dalyvauja tokiuose renginiuose, propoguoja sveiką gyvenimo būdą. Negaliu nepasidžiaugti ir pasitaikiusiu šiltu oru, kas irgi turėjo įtakos renginio sėkmei“, - teigia vienas iš renginio organizatorių „Sportuojanti Lietuva“ direktorius Arūnas Samochinas.

Šiais metais „3x3“ krepšinio turnyre dalyvavo beveik 300 krepšinio mėgėjų, iš kurių buvo sudarytos 73 komandos.

Krepšinio aikštelėje savo jėgas išbandė į 9 amžiaus grupes pasidaliję krepšininkai. Jauniausiųjų grupėje nugalėjo „Koldūnai“ iš Vilniaus, merginų grupėje – „Kaunietės“, šeimų grupėje – vilniečiai Braziuliai. Pagrindinis prizas – kelionė į „Lady Gaga“ koncertą Lenkijoje – atiteko vilniečių komandai „Free agents“, likusieji prizininkai apdovanoti taurėmis, medaliais bei rėmėjų dovanomis.

Pasak „3x3” krepšinio turnyrą palaikančio LKF generalinio sekretoriaus M. Balčiūno, tokių sporto renginių pastaruoju metu gausėja.

„Tai lemia krepšinio populiarumas šalyje. Šių dienų sąlygos yra tam palankios, bei tuo pačiu tai yra socialinė funkcija“, - teigia M.Balčiūnas.

Daugiau informacijos:

Asociacijos SPORTUOJANTI LIETUVA

Vykdantysis direktorius

Arūnas Samochinas,

Tel.: 8 687 38438,

El. Paštas: arunas.samochinas@sportuojanti.lt

 

Sugrįžti