Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2010-10-05

Į rinką skverbiasi naujas reklamos paslaugų teikėjas

Lietuvoje savo veiklą pradeda reklamos paslaugų teikėja – „FinMedia“. Šiuo projektu tikimasi ne tik patenkinti finansinių paslaugų sektoriaus poreikius, bet ir sėkmingai reaguoti į naujus reklamos ir rinkodaros iššūkius.

„Iki šiol įmonės, norinčios pasiekti auditoriją, besidominčią investavimo, ekonomikos ir verslo temomis, turėjo kalbėtis su kiekvienu verslo portalu atskirai. Mes siekiame, kad tokio pobūdžio reklamos užsakovas gautų pasiūlymą vienu užklausimu ir sutaupytų ne tik laiko, bet ir pinigų“, – teigia „FinMedia“ atstovas Gediminas Vasiliauskas.

Reklamos paslaugų teikėja „FinMedia“ šiuo metu vienija penkis gerai rinkoje žinomus verslo naujienų portalus. Šių portalų statistinis lankytojas turi aukštąjį išsilavinimą, yra finansiškai raštingas, gauna didesnes nei vidutines pajamas.

Pagrindinis „FinMedia“ dėmesys bus skiriamas bankų, brokerių, turto valdymo, investicinio draudimo ir kitų finansinių paslaugų kompanijoms.

„Finansinių paslaugų sektorius jau yra pareiškęs pageidavimą dėl planų savo reklamos srautus nukreipti per „FinMedia“, tačiau, žinoma, nė vienai kitai įmonei, kuriai aktuali verslo auditorija, durys nebus uždarytos“, – pažymi G.Vasiliauskas.

Reklamos paslaugų teikėja „FinMedia“ siūlo reklamos galimybes verslosavaite.lt, traders.lt, forex.lt, marketnews.lt ir efinance.lt portaluose.

Daugiau informacijos:

„FinMedia“ atstovas Gediminas Vasiliauskas, tel.: 8 600 37616, el. paštas: info@finmedia.lt

 

Sugrįžti