Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2010-11-02

Druskininkietė – geriausia pasaulyje

Druskininkuose įsikūrusio „SPA Vilnius“ atstovė Regina Branickaitė parvežė aukso medalį iš Maskvoje įvykusio ketvirtojo Tarptautinio SPA masažo čempionato.

Šis renginys yra laikomas neoficialiu SPA masažuotojų pasaulio čempionatu.

„Masažas yra mano gyvenimas. Visada tikėjau laimėjimu, nes tam buvo ne tik ilgai ir kruopščiai ruoštasi, bet tai dariau nuoširdžiai. Džiaugiuosi, kad mano specialiai parengtas pėdų atpalaiduojantis masažas su grikiais leido pasiekti šį rezultatą“, - teigia čempionato nugalėja Regina Branickaitė.

Pasaulio čempionės kelias į olimpą prasidėjo šių metų gegužės mėnesį, kuomet R.Branickaitė laimėjo Lietuvos SPA čempionatą bei nepriekaištingai pasirodė ir Baltijos šalių masažo turnyre Stokholme.

Puikiu baigiamuoju akordu tapo masažo amato žinovės pasirodymas Maskvoje. Čia ji pristatė savo sukurtą Grikių masažą – unikalią procedūrą, kurios metu originaliai panaudojant grikius siekiama suteikti maksimalų atsipalaidavimo jausmą. Už šį pasirodymą visi 12 profesionalių komisijos narių specialistei skyrė pirmąją vietą, o nugalėtoja buvo apdovanota 100 000 Rusijos rublių, poilsiu 5 žvaigždučių viešbutyje Turkijoje bei kvietimu į SPA profesionalų šventę – TOPSPAFEST.

Pasak „SPA Vilnius Group“ vadovo Valdo Trinkūno, pirmą kartą dvi pirmosios prizinės vietos „išvyko“ iš Rusijos: pirmoji atiteko Lietuvai, antroji – Estijai.

„Tikriausiai kiekvienas supranta, kad laimėti tokį didelį tarptautinį SPA masažuotojų čempionatą Rusijos sostinėje atvykusiems iš užsienio nėra paprasta. Sistemingas tobulėjimas, profesionalūs mokymai ir individualios specialistų pastangos liko įvertintos ne tik tarp klientų, bet ir tarp šios srities profesionalų. Smagu, kad Lietuvoje yra specialistų, kurie ne tik neatsilieka, bet ir diktuota madas toli už šalies ribų“, - pažymi „SPA Vilnius Group“ vadovas.

Daugiau informacijos: „SPA Vilnius SANA“ marketingo direktorė Eglė Rukšėnaite, tel. +370 698 74878, el.paštas: egle@spa-vilnius.lt

Sugrįžti