Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-04-14

Kauno Burgundiškasis choras ruošiasi lemtingai dvikovai

Į finalą sėkmingai nužingsniavęs Kauno Burgundiškasis choras nepraranda jėgų ir įnirtingai ruošiasi lemtingai dvikovai. Chorą nuolat palaikiusi bendrovė „Kauno keliai“ yra įsitikinusi, kad choras nugalės Oranžinį Alytaus chorą ir įspūdingai triumfuos.

„Stebiu choro pasirodymus ir neabejoju, kad sėkmė jį lydi neatsitiktinai. Charizmatiška ir talentinga vadovė, tinkamų kūrinių pasirinkimas bei nepriekaištingas jų atlikimas – didelė investicija į šiandien turimą rezultatą“, – teigia UAB „Kauno keliai“ generalinis direktorius Vytautas Babušis.

Anot „Kauno kelių“ vadovo, Kauno choras nuo pat projekto pradžios išsiskyrė dvasiniu brandumu, giliu kūrinių „išjautimu“ bei noru paruošti išskirtinius pasirodymus, o ne vien įtikti masiniam skoniui.

Kauno Burgundiškojo choro idėja sutvarkyti Ąžuolyno parką „Kauno keliams“ nuo pat pradžių tapo stimulu palaikyti šią kilnią mintį ir padėti chorui siekti savo tikslų. Tam, kad gražios idėjos taptų realybe, Kauno choro vadovė Danguolė Beinarytė finalui ruošia ypatingą pasirodymą.

„Sekmadienį publiką pavergti ketiname geromis emocijomis ir meile, sklindančia iš kiekvieno choristo širdies. Nors Oranžinis Alytaus choras yra itin stiprus konkurentas, neketiname pasiduoti ir prieš artėjančią kovą neprarandame ryžto bei optimizmo“, – teigia choro vadovė D. Beinarytė.

„Kauno keliai“ šio sekmadienio vakarą kviečia palaikyti savo miesto chorą TV3 finalinėje „Chorų karų“ laidoje.

Daugiau informacijos: UAB „Kauno keliai“ administratorė Laura Mateckytė tel. 8 614 92158 el. paštas laura.mateckyte@kaunokeliai.lt, info@kaunokeliai.lt

Sugrįžti