Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-04-19

Kauno moksleiviai varžysis golfo ir boulingo čempionate

Pirmadienį startavo Kauno miesto ir rajono moksleivių golfo ir boulingo čempionatas „Du viename“. Pasak organizatorių, pagrindinis projekto tikslas – skatinti vaikų užimtumą ir fizinį aktyvumą.

Į du mėnesius prekybos ir paslaugų centre „Molas“ vyksiantį čempionatą planuojama sukviesti apie 1000 dalyvių.

„Vaikų užimtumas yra labai aktuali šių dienų problema. Viliamės, kad mūsų su partneriais rengiamas čempionatas moksleiviams bus ne tik įdomus laisvalaikio praleidimo būdas, bet ir padės ugdyti jų fizinį aktyvumą“, – teigia prekybos ir paslaugų centro „Molas“ marketingo vadovė Rasa Vileikytė.

Varžybų metu vaikai dalyvaus specialiose golfo ir boulingo rungtyse, kurių metu jie turės atlikti įvairias sportines užduotis.

Prie čempionato organizavimo prisidėjusios Lietuvos golfo federacijos atstovas Tomas Pranevičius tikisi, kad šis projektas moksleiviams bus puiki galimybė pažinti naują sporto šaką.

„Galima sakyti, kad golfas Lietuvoje vis dar yra pakankamai egzotiška sporto šaka. Tikimės, kad čempionato metu golfu susidomės nemažas būrys vaikų, kurie ateityje jėgas išmėgins ir didžiojo golfo aikštynuose. Kas žino, gal tokiu būdu atrasime talentų, kurie ateityje garsins Lietuvą“, viliasi golfo treneris ir teisėjas T. Pranevičius, čempionato metu mokysiantis vaikus šios sporto šakos subtilybių.

Čempionatas vyks kiekvieną savaitę pirmadieniais-penktadieniais PPC „Molas“ esančio boulingo centro „Švyturys“ patalpose, klube „Golfas visiems“ iki birželio 10 d.

Sugrįžti