Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-06-01

Vaikų gynimo dieną paminės skambiai ir išradingai

Vaikų gynimo dieną mažieji kauniečiai tikrai neturėtų nuobodžiauti. Prekybos ir paslaugų centre „Molas“ įrengtoje specialioje foto studijoje jie kartu su savo tėveliais nemokamai galės įsiamžinti šeimos nuotraukoje. O šeštadienį jie bus laukiami nuotaikingame Eglės Jurgaitytės koncerte.

„Norime, kad mažieji mūsų piliečiai šiomis dienomis būtų patys laimingiausi ir kad tai bylojančios jų šypsenos būtų įamžintos nuotraukose kartu su brangiausiais žmonėmis – jų tėveliais. Kuo daugiau vaikų šypsenų bus dabar, tuo šviesesnis jų ir mūsų gyvenimas bus ateityje. Juk vaikai – didžiausias mūsų turtas“, – sako prekybos ir paslaugų centro „Molas“ marketingo vadovė Rasa Vileikytė.

Prie boulingo centro „Švyturys“ įrengtoje foto studijoje birželio 1-4 dienomis nemokamai nusifotografuoti galės visos to norinčios šeimos.

„Esame tikri, kad vaikams netruks idėjų, kaip kuo originaliau įsiamžinti. Tad kiekviena foto sesija turėtų tapti linksmu nuotykiu ne tik mažiesiems, bet ir jų tėvams“, – mano R. Vileikytė.

Baigiamuoju Vaikų šventės akcentu taps šeštadienį 14 val. prie parduotuvės „Jysk“ įvyksiantis Eglės Jurgaitytės koncertas. Visada gera nuotaika trykštanti dainininkė atliks populiariausias savo dainas ir dovanos geros nuotaikos užtaisą visiems atėjusiems jos pasiklausyti.

Foto studijoje šeimos laukiamos birželio 1-3 dienomis 16.30-19.30 val., o birželio 4 d., šeštadienį, – 13-16 val.

Daugiau informacijos: prekybos ir paslaugų centro „Molas“ marketingo vadovė Rasa Vileikytė, tel.nr. 8 612 85631, el.paštas: rv@bptam.com

Sugrįžti