Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-06-07

Kauno kūdikių namus pasiekė vasariškos dovanos

Šiandien Kauno kūdikių namus „Lopšelis“ pasiekė dovanos, kuriomis galės džiaugtis be tėvelių augantys mažieji. Dovanos jiems buvo nupirktos už lėšas, kurias paaukojo neabejingi šiai iniciatyvai prekybos ir paslaugų centro „Molas“ lankytojai.

„Parama iš žmogaus rankų turi neįkainojamą vertę. Svarbiausia yra ne aukos dydis, bet pats požiūris, supratimas, kad reikia padėti tiems, kuriems likimas nebuvo dosnus. Džiugu matyti, kad Lietuvoje tokios iniciatyvos pasiekia žmonių širdis“, – sako organizacijos „Meilės Lašelis“, besirūpinančios parama kūdikių namams, vadovė Asta Boguslauskienė.

Iš prekybos ir paslaugų centre „Molas“ stovėjusioje specialioje aukų dėžutėje surinktų lėšų Kauno kūdikių namams „Lopšelis“ buvo nupirktas lauko baseinas, ugdomieji žaidimai, įrankiai muilo burbulams pūsti.

Šią iniciatyvą palaikantis prekybos ir paslaugų centras „Molas“ tikisi, kad aukojančių skaičius tik augs, o iniciatyva taps tradicine.

„Labai malonu prisidėti prie tokių iniciatyvų. Nors paramos sumos dar nėra didelės, bet tikėtina, kad jos augs. Pratęsėme aukų rinkimą kūdikių namams iki metų pabaigos, tačiau tikiu, kad jį tęsime ir kitais metais“, – pažymi prekybos ir paslaugų centro „Molas“ marketingo vadovė Rasa Vileikytė.

Daugiau informacijos apie iniciatyvą „Meilės lašelis“ galima rasti „Facebook“ bendruomenėje „Meilės lašelis“.

Kūdikių namams paaukoti galima prekybos ir paslaugų centre „Molas“, prie JYSK parduotuvės įrengtoje aukų dėžutėje arba pervedant pinigus į Romainių bendruomenės centro sąskaitą.

Daugiau informacijos: prekybos ir paslaugų centro „Molas“ marketingo vadovė Rasa Vileikytė, tel.nr. 8 612 85631, el.paštas: rv@bptam.com

Sugrįžti