Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-07-11

Dainininkė Arina Bagažinių turguje įsigijo pikantišką suvenyrą

Šeštadienį Kaune vykusiame Bagažinių turguje apsilankiusi žinoma bliuzo atlikėja Arina negailėjo gerų žodžių šio turgaus organizatoriams ir apgailestavo, kad tokio renginio kol kas nėra sostinėje.

Dainininkė buvo sužavėta prekeivių nuoširdumu, linksmumu ir ypatinga turgaus aura.

Arina su draugais į turgų atvyko ankstų šeštadienio rytą, apie 6 val., tačiau atlikėja nesigailėjo taip anksti atsikėlusi. Pasak jos, šio prekiautojai šiame turguje iš esmės skiriasi nuo tradicinio turgaus prekeivių.

„Viena mano draugė nuolat čia dalyvauja. Išvakarėse kaip tik pas ją svečiavausi, tad ji ir pakvietė mane čia apsilankyti. Labai gera idėja, puikus renginys ir žavūs žmonės su kuriais malonu bendrauti, nes jie atvyksta čia ne užsidirbti papildomų pajamų, o tiesiog gerai praleisti laiką. Šį kartą pati nieko nepardavinėjau, bet tikrai norėčiau čia atvykti su savo daiktais“, - savo ketinimais dalijosi Arina.

Kadangi parduoti neturėjo ką, dainininkė nepraleido progos pasidairyti po turgų ir įsigijo įvairių smulkmenų bei suvenyrų. Vienas iš jų – pakankamai pikantiškas – papuoštas žaismingais vyriškais pasididžiavimais. Atlikėja tikino suvenyrą įsigijusi ne sau, bet padovanosianti jį savo draugei.

„Draugė yra ramaus būdo, tačiau visi draugai jai kažkodėl parveža dovanų ar lauktuvių su „tokia“ pikantiška užuomina“, – šypsodamasi pasakojo dainininkė.

Į prekybos miestelyje „Urmas“ vykstantį Bagažinių turgų žmonės atvyksta automobiliais ir už simbolinę kainą prekiauja iš bagažinių daiktais, kurių jiems nebereikia, bet kurie gali praversti kitiems, taip pat įvairiais rankdarbiais, meno kūriniais.

Bagažinių turgūs rengiami nuo balandžio iki spalio, kiekvieno mėnesio antrąjį šeštadienį. Artimiausias renginys – rugpjūčio 13 d.

Daugiau informacijos: Bagažinių turgaus organizatorius Jonas Plenta, tel.: 8 620 47210, el. p. jonas.plenta@urmas.net

Sugrįžti