Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-08-01

Ketvirtą kartą rengiami „Biuro gražuolės“ rinkimai

Pirmadienį prasideda visą rugpjūčio mėnesį truksiantis kasmetinis konkursas „Biuro gražuolė 2011”. Ketvirtą kartą rengiamuose rinkimuose paaiškės, kuri moteris bus pripažinta žaviausia biuro darbuotoja Lietuvoje.

„Biuro gražuolės rinkimai – puiki proga dar kartą įsitikinti, kokių nuostabių damų apsuptyje mes gyvename. Ankstesnių konkursų patirtis rodo, kad konkursas puikiai vainikuoja vasaros pabaigą ir kolektyvą suvienija siekiant jų biure dirbančios damos pergalės konkurse. Azartą padidina ir konkurse tvyranti konkurencinė nuotaika“, − teigia rinkimus organizuojančio verslo naujienų portalo VersloSavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas.

Pagrindiniai konkurse dalyvaujančių įmonių darbuotojų fotografijų vertinimo kriterijai išlieka tie patys kaip ir kiekvienais metais: biuro stilius, asmeninis dalyvės žavesys, nuotraukos idėja ir originalumas. Fotografijos bus talpinamos portale VersloSavaite.lt, kur jas vertins ir balsuos portalo skaitytojai bei kompetentinga komisija.

Konkurse „Biuro gražuolė 2011“, kurio prizinis fondas daugiau kaip 11 000 litų, bus apdovanota ne tik nugalėtoja, antros ir trečios vietos laimėtojos, bet ir specialių nominacijų nugalėtojos.

Konkurso nugalėtojai atiteks 500 litų dovanų čekis, už kurį tinklalapyje Laisvalaikiodovanos.lt ji iš daugybės originalių pasiūlymų galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną: nuo SPA savaitgalio dviems Druskininkuose iki akrobatinio skrydžio sklandytuvu. Jos atstovaujama įmonė gaus 5300 litų vertės čekį savo reklamai portale VersloSavaite.lt ir radijo stotyje „Kauno fonas“. Nugalėtojai atiteks ir fotografo Dainiaus Kanapecko įsteigtas prizas – asmeninė foto sesija.

Taip pat konkurso laureačių lauks ir kitų rėmėjų prizai:

„One“ ir „Labas“ nuotykių parkai padovanos kvietimus apsilankyti pramogų parke ir išbandyti pramogas, „Saugaus darbo centras“ – 500 litų vertės konsultacijas, „Pačiolis“ – „Biuro administravimas“ metinę prenumeratą, o įvaizdžio kūrėja Liubovė Čaplikienė – savo specialius prizus, „Colours Calling“ – papuošalus.

Daugiau informacijos: VersloSavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas, tel. 8 (606) 86383, el.p.: t.padgurskas@verslosavaite.lt

Sugrįžti