Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-08-11

Buvęs Europos čempionas taps reklaminiu veidu

Buvęs Lietuvos rinktinės lyderis ir kapitonas Saulius Štombergas taps krovinių ir transporto biržos Trans.eu reklaminiu veidu. Anot legendinio krepšininko, pakabinus sportinius batelius ant vinies, tenka ieškoti savirealizacijos kitose gyvenimo srityse.

„Nors anksčiau neturėjau nieko bendra su biržomis ar įmonėmis iš transporto srities, visada ateina laikas save išbandyti naujose srityse. Trans.eu išreikštas pasitikėjimas manimi tapti bendrovės reklaminiu veidu man kaip žmogui suteikia vilčių, kad tai bus ne pirmas ir ne paskutinis pasiūlymas rinkodaros srityje“, - teigia 2003 m. senojo žemyno čempionas Saulius Štombergas.

Pasak krepšininko, sprendimą tapti krovinių ir transporto biržos reklaminiu veidu labiausiai lėmė šios bendrovės siekis tapti Europoje pirmaujančia savo srities kompanija.

S. Štombergas bendrovės reklaminiu veidu bus viso Europos krepšinio čempionato Lietuvoje metu, tačiau Trans.eu mano, kad sutartis su krepšininku, tikėtina, bus pratęsta.

„Mūsų birža, panašiai kaip ir geriausi sportininkai, visada nori būti pagrindiniu žaidėju. S. Štombergo kovingas charakteris krepšinio aikštelėje atitiko visas mūsų bendrovės savybes. Tikime, kad su juo bendradarbiausime ir pasibaigus Europos krepšinio čempionatui“, – sako Trans.eu Vilniaus filialo vadovas Albertas Kerno.

Kaip teigia A. Kerno, pirmuosius krepšininko rezultatus išvysime jau ateinančiomis dienomis biržos Facebook bendruomenėje, kur pasirodys nuotraukos iš foto sesijos su žymiu krepšininku, o vėliau S. Štombergas pasirodys įvairiuose reklaminiuose maketuose, video ir kitoje reklaminėje medžiagoje.

Apie TRANS.EU biržą: Krovinių ir transporto birža Trans.eu – tai didžiausia laisvo transporto ir krovinių birža Vidurių ir Rytų Europoje. Birža apima platų paslaugų, skirtų transporto, ekspedijavimo, logistikos įmonėms, skaičių. 2010 m. Trans.eu paslaugomis naudojosi per 200 000 nuolatinių klientų.

Daugiau informacijos: Trans.eu Vilniaus filialo vadovas Albertas Kerno, tel.: 8  5 206 08 90, el. p. info@trans.eu

Sugrįžti