Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-08-11

„Biuro gražuolė 2010“ ragina dirbančias moteris pasidalinti savo grožiu

Įsibėgėjo visą rugpjūčio mėnesį vykstantis kasmetinis konkursas „Biuro gražuolė 2011“. Praeitų metų laimėtoja Rima Aniulienė neslepia puikių prisiminimų apie dalyvavimą konkurse ir šių metų dalyvėms linki gerų emocijų, tolerancijos.

„Jei moteris myli savo darbą, ją supa nuostabus kolektyvas, ji turėtų sudalyvauti konkurse ir parodyti, ką moteris veikia darbe ir kaip jį puošia“, − teigia „Biuro gražuolė 2010“ nugalėtoja Rima Aniulienė.

Gražiausia 2010 metų biuro darbuotoja pripažinta moteris pažymi, kad maloniausia konkurso metu ir po jo buvo sulaukti daugiau dėmesio iš aplinkinių, senų draugų skambučių.

„Konkurso metu buvo smagu stebėti kolegų darbe nuotaikas, nes dauguma „sirgo“ konkursu. „Biuro gražuolės“ titulas man reiškia – gerai praleistą laiką. Deja, konkursai baigiasi, gyvenimas teka, kaip ir tekėjęs. Titulai žmogaus nepuošia, jie atsistoja į lentyną tą pačią akimirką kai jie yra laimimi, bet praleistas laikas, malonios akimirkos įstringa ilgam“, − sako R. Aniulienė.

Pagrindiniai konkurso „Biuro Gražuolė 2011” dalyvaujančių įmonių darbuotojų fotografijų vertinimo kriterijai išlieka tie patys kaip ir kiekvienais metais: biuro stilius, asmeninis dalyvės žavesys, nuotraukos idėja ir originalumas. Fotografijos talpinamos portale VersloSavaite.lt, kur nuo kitos savaitės jas vertins ir balsuos portalo skaitytojai bei kompetentinga komisija.

Konkurso nugalėtojai atiteks „One“ ir „Labas“ nuotykių parkų dovana – kvietimai išbandyti parko pramogas, 500 litų dovanų čekis, už kurį tinklalapyje Laisvalaikiodovanos.lt ji iš daugybės originalių pasiūlymų galės išsirinkti sau labiausiai patinkančią dovaną. Jos atstovaujama įmonė gaus 5300 litų vertės čekį savo reklamai portale VersloSavaite.lt ir radijo stotyje „Kauno fonas“.

Taip pat konkurso laureačių lauks ir kitų rėmėjų prizai: „Saugaus darbo centro“ 500 litų vertės konsultacija, „Biuro administravimo“ metinės prenumeratos, fotografo Dainius Kanapecko asmeninė fotosesija, įvaizdžio kūrėjos Liubovės Čaplikienės specialūs prizai, „Colours Calling“ papuošalai.

Daugiau informacijos: VersloSavaite.lt redaktorius Tautvydas Padgurskas, tel. 8 606 86383, el. paštas: t.padgurskas@verslosavaite.lt

Sugrįžti