Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-08-24

Atsiėmęs solidų prizą laimėtojas išvyko dirbti į užsienį

Klaipėdietis Henrikas Lukoševičius, prekybos ir pramogų centro BIG rengtame žaidime laimėjęs didžiulį LCD televizorių, džiaugiasi laimėtu prizu. Atsiėmęs jį, laimėtojas išvyko dirbti į Norvegiją.

Vaikinas teigia anksčiau beveik nedalyvaudavęs loterijose ar žaidimuose – šis bandymas buvo pirmasis ir iš karto sėkmingas.

„Prekybos centre BIG įsikūrusioje parduotuvėje „Ravel“ pirkau bridžus. Sužinojęs apie žaidimą nusprendžiau pabandyti. Juo labiau, kad tai padaryti buvo labai lengva – reikėjo tik užpildyti anketą“, - pasakojo laimėtojas.

Kai žaidimo organizatoriai pranešė jam apie laimėjimą, Henrikui tai buvo netikėta.

„Sunku buvo patikėti, kad tai tiesa – juk užpildžiau tik vieną anketą! Tik tada kai paėmiau televizorių į savo rankas patikėjau, kad tikrai jį laimėjau“, - šypsojosi vaikinas.

Jau kitą dieną, po to, kai konkurso organizatoriai laimėtojui įteikė prizą, jis išvyko į Norvegiją. „Planuoju ten padirbėti keletą mėnesių. Televizorių ketinu naudoti pats, kai grįšiu į Lietuvą“, - sakė H. Lukoševičius, atsiimdamas prizą.

Klaipėdoje įsikūrusio prekybos centro BIG rinkodaros vadovė Rasa Vileikytė džiaugiasi, kad pagrindinis žaidimo prizas atiteko žmogui, kuriam jo reikia.

„Linkime jam sėkmės Norvegijoje ir tikimės, kad laimėtas televizorius ilgai tarnaus jam sugrįžus į Lietuvą. Galbūt šis laimėjimas bus kaip ženklas, kad sėkmė jo laukia ir Lietuvoje“, - linkėjo R. Vileikytė.

Daugiau informacijos: prekybos ir pramogų centro BIG marketingo vadovė Rasa Vileikytė, tel. nr. 8 612 85631, el.paštas: rv@bptam.com

Sugrįžti