Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-09-13

Gimtadienio proga dovanos automobilį

Piniginė.lt, švenčianti trejų metų gimtadienį, savo klientams padovanos automobilį. Pasak vartojimo kreditus išduodančios bendrovės komercijos direktoriaus Jauniaus Skieraus, tokiu būdu bendrovė išreiškia dėkingumą lojaliems savo klientams.

„Puikiai suprantame, kad šiandien dirbame dėka mūsų klientų, jei jų nebūtų – nebūtų ir mūsų. Automobilis, kurį padovanosime jiems, tik simbolinė padėka už tai, kad esame kartu“, - teigia Piniginė.lt komercijos direktorius.

UAB „Minibank“, valdanti prekės ženklą Piniginė.lt, gimtadienio proga savo klientams padovanos naują automobilį FIAT 500, kurio vertė yra virš 35 tūkst. litų. Tiesa, automobilį gaus tik vienas klientas, tad kitiems bendrovė siūlo pasinaudoti naująja lojalumo programa.

Pasak Piniginė.lt atstovo, lojalumo programa suteiks galimybę visiems be išimties rinkti lojalumo litus, kuriuos vėliau jie galės išleisti kredito palūkanoms apmokėti. Tokio pobūdžio programa yra viena pirmųjų tarp vartojamuosius kreditus teikiančių bendrovių.

„Žmonės visuomet ieško, kur pasiskolinti pigiau. Kreditų paskolų mažinimas keliais procentais jau tapo savotiškas žaidimas tarp paskolas išduodančių bendrovių. Todėl mes nusprendėme, kad lojalumo programa bus daug efektyvesnė žmonėms, kurie pageidauja gerų sąlygų ir nebėgioja iš vienų pas kitus. Pagal šią programą pastoviems klientams praktiškai palūkanos visai nieko nekainuos“, - pažymi J. Skierus.

Trejų metų gimtadienį švenčianti Piniginė.lt tikisi, kad lojalumo programa per ateinančius metus pritrauks iki 5 tūkst. naujų klientų.

Daugiau informacijos:

Piniginė.lt komercijos direktorius Jaunius Skierus,

Tel. nr. 8 659 99299,

El. paštas: info@pinigine.lt

Sugrįžti