Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2011-09-14

Tarp Lietuvoje pristatomų sveikatą stiprinančių priemonių – ir dantų šepetėlis su auksu

Nors Lietuvoje pastaruoju metu jaučiamas didelis susidomėjimas natūraliais, ekologiškais ir sveikatą stiprinančiais produktais, daugelis pasaulyje gerai žinomų šios srities prekės ženklų mūsų šalies dar nepasiekė.

Sveikatą stiprinančiomis priemonėmis prekiaujanti elektroninė parduotuvė e-labas.lt stengiasi šią spragą užpildyti. Rugsėjo 15–17 d. vyksiančios medicinos, farmacijos ir sveiko gyvenimo būdo priemonių parodoje „Baltmedika“ ji pristatys Lietuvoje dar menkai žinomus, bet pasaulyje labai populiarius produktus.

„Parodoje pristatysime pasaulyje gerai žinomą belgų gamintojo Noble House „Amanprana“ produktų liniją, kokybės etaloną Europoje, kurią sudaro natūralūs organiniai maisto produktai, kosmetikos priemonės, aliejai. Taip pat – vieną populiariausių pasaulyje „Dr. Bronner's“ ekologišką muilą ir Pietų Korėjoje pagamintas burnos higienos priemones, kuriose sujungiamos senosios tradicijos ir naujosios technologijos“, - vardija e-labas.lt vadovas Vytis Zabulėnas.

Pasak jo, „Amanprana“ produktai – tai maistas sveikatai, kuris švelniai ir saikingai stiprina, palaiko gyvybinę energiją, nežaloja nei kūno, nei proto.

„Pristatysime unikalią naujieną ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje – „Amanprana“ burnos skalavimo skystį, sukurtą pagal ajurvedines tradicijas. Kitas išskirtinis produktas – raudonųjų palmių aliejus. Tai yra natūralus stiprus antioksidantas, saugantis nuo senėjimo procesų vystymosi“, - aiškina V. Zabulėnas.

Parodoje taip pat bus pristatyti visiškai natūralūs organiniai „Dr. Bronner's“ muilai bei kūno priežiūros priemonės, turinčios organinio maisto sertifikatą – vieni iš perkamiausių išsivysčiusiose pasaulio šalyse, o JAV ir Japonijoje – patys populiariausi tarp ekologiškų produktų.

Pasak parduotuvės e-labas.lt, labai daug dėmesio pastaruoju metu sulaukia Pietų Korėjos gamintojų burnos higienos prekės su tauriaisiais metalais, sukurtos sujungiant senovines tradicijas ir naująsias technologijas.

„Parodoje turėsime tikrai išskirtinį produktą – labai minkštą ir kartu labai efektyviai valantį dantų šepetėlį su auksu ir aktyviąja bambuko anglimi, kitus šepetėlius ir dantų pastas su tauriaisias metalais bei mineralais“, - sako V. Zabulėnas.

Parodos metu produktus bus galima ne tik apžiūrėti, bet ir juos išbandyti, sužinoti visą reikalingą informaciją.

„Iš arčiau susipažinę su šiais produktais lietuviai turės daugiau galimybių gyventi sveikai ir pasirinkti sau tinkamiausiu produktus“, - sako e-labas.lt vadovas Vytis Zabulėnas.

Daugiau informacijos: e-labas.lt vadovas Vytis Zabulėnas, tel. nr. 8 650 11000, el. paštas: info@labastis.lt

Sugrįžti