Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2009-08-28

Kaune – viena didžiausių mokyklinių prekių mugių šalyje

Šį savaitgalį Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, vyks viena didžiausių Lietuvoje specializuota mugė-šventė „Atgal į mokyklą“.

Prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta pastebi, kad jau rugpjūčio viduryje smarkiai išaugo prekių moksleiviams poreikis.

„Pirkėjai pageidavo plataus prekių asortimentro už priimtiną kainą. Būtent tai jie įpratę rasti mūsų nuolat rengiamose mugėse“, - teigė J. Plenta.

Rugpjūčio 29–30 dienomis vyksiančioje mugėje bus galima įsigyti visko, ko reikia mokyklai: kanceliarinių prekių, kuprinių, uniformų, sportinės aprangos, avalynės ir kitų prekių.

„Pastebėjome, kad žmonės labai vertina specializuotas muges-šventes, kurių metu gali betarpiškai bendrauti su prekybininkais, įsigyti prekių, kurių nėra prekybos centruose ir kitose tradicinėse prekybos vietose. Mugėse prekės būna pigesnės, be to dar galima su pardavėju ir pasiderėti“, - pasakojo J. Plenta.

„Atgal į mokyklą“ yra jau aštuntoji šiais metais specializuota mugė-šventė su kuria prasideda ir rudens-žiemos prekybos sezonas.

Sugrįžti