Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2012-06-20

Į Lietuvos rinką įžengė „Arran Aromatics“

Kaune, prekybos ir paslaugų centre „Molas“, atidaryta pirmoji šalyje gerai žinomo visame pasaulyje škotų prekinio ženklo „Arran Aromatics“ parduotuvė.

„Dairydamiesi į naujas rinkas visuomet tikime, kad mūsų produktai bus ne tik patrauklūs, bet ir prieinami kiekvienam pirkėjui. Manome, kad ir Lietuvoje surasime savo pirkėjų ratą“, – sako „Arran Aromatics“ atstovė Lietuvai Viktorija Navickienė.

Pasak tinklo atstovės, „Arran Aromatics“ asortimentas išsiskiria ne tik unikaliais kvapais, bet ir mineralų gausa bei natūraliomis sudėtinėmis dalimis, išgaunamomis iš augalų, auginamų Didžiajai Britanijai priklausančioje Arano saloje.

Gerai žinomas škotų prekinis ženklas lietuviams siūlo daugiau nei 300 produktų, priklausančių 12 skirtingų linijų, o visos kartoninės prekių pakuotės yra lengvai perdirbamos, biologiškai suyrančios bei atitinka aukščiausius Europos aplinkosaugos standartus.

Anot prekybos ir paslaugų centro „Molas“ atstovės, naujų rinkos dalyvių atvedimas į šalį yra vienas svarbiausių prekybos centro prioritetų.

„Analizuodami mūsų pirkėjų lūkesčius bei pageidavimus matome, kad pagrindinis dėmesys skiriamas prekių įvairovei ir jų pasirinkimui. Šiuo atveju „Arran Aromatics“ mūsų prekybos centre ypač išplės kosmetikos prekių asortimentą. Tikimės, kad pirkėjai šią parduotuvę greitai pamėgs ir taps nuolatiniais jos klientais“, – dalijosi mintimis prekybos ir paslaugų centro „Molas“ vadovė Rasa Vileikytė.

„Arran Aromatics“ tinklas savo parduotuves turi daugiau nei 40 pasaulio šalių. Dauguma jų yra D. Britanijoje, Vokietijoje, Rusijoje, Prancūzijoje ir JAV.

Daugiau informacijos: „Arran Aromatics“ atstovė Lietuvai Viktorija Navickienė, tel. 8 602 89070, el. p. viktorija@arran.lt

PPC „Molas“ vadovė Rasa Vileikytė, tel. 8 612 85631, el. p. rv@bptam.com

Sugrįžti