Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2012-06-29

A. Skujytė: „Meilė užaugina sparnus!“

Lengvaatletė, Atėnų olimpiados prizininkė Austra Skujytė ruošiasi jau ketvirtajai savo olimpiadai, kuri šiemet vyks Londone. Sportininkė pripažįsta, kad dabar rengtis šioms varžyboms yra kur kas lengviau, nei pirmąjį kartą, be to, labai padeda ir mylimojo parama, rašo žurnalas „Žmonės“.

Šiuo metu Europos lengvosios atletikos čempionate Helsinkyje besivaržanti daugiakovininkė svarbiausiu sezono startu laiko olimpiadą, tačiau ypatingo jaudulio nebejaučia.

„Jaučiuosi kur kas ramiau: nesijaudinu, nestresuoju ir per daug apie ją negalvoju. Visai kitaip buvo Atėnuose“, - prisimena A. Skujytė.

Geriausia Lietuvos lengvaatletė pripažįsta, kad šiuo metu išgyvena vieną iš šauniausių savo gyvenimo etapų: pernai ir šiemet tarptautinėje arenoje iškovoti du medaliai, o asmeniniame gyvenime ji jaučia išskirtinį mylimojo palaikymą.

„Kai viskas sekasi, sportuoji visiškai kitokiomis – kur kas darbingesnėmis – nuotaikomis, įkvepiančiomis emocijomis ir jausmais: meilė tikrai užaugina sparnus. Valdas mane labai palaiko. Kai eilinį sykį išvažiuoju į treniruočių stovyklą ar varžybas, nepriekaištauja: „Ir vėl tavęs nebus namuose!“, - žurnalui „Žmonės“ pasakojo olimpietė.

Sugrįžti