Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2012-07-12

A. Skujytė ramybe mėgausis Kulautuvoje?

Londono olimpiadai besiruošianti geriausia Lietuvos lengvaatletė Austra Skujytė dairosi naujo būsto. Atradusi laisvą valandėlę sportininkė apsilankė tyru oru ir ramybe garsėjančiame Kulautuvos miestelyje netoli Kauno.

Šiuo metu Kaune gyvenanti Atėnų olimpiados vicečempionė ieško būsto, kur galėtų praleisti laisvalaikį, atsipūsti po varžybų, o gal net ir persikelti gyventi.

Jos dėmesį atkreipė neseniai Kulautuvoje pastatytas modernus trijų aukštų daugiabutis iš kurio atsiveria nuostabūs vaizdai į čia pat esantį pušyną ir Nemuno slėnį. Jai labiausiai patiko antrame aukšte esantis trijų kambarių butas su dviem dideliais balkonais, iš kurių atsiveria skirtingi gamtovaizdžiai.

„Kulautuvoje tiesiog dvelkia ramybe, o laikas tarsi sustoja. Greta namų auga pušys, oras kvepia taip, tarsi netoliese oštų jūra. Čia yra ir puikus parkas, kuris labai tiktų lengvam rytiniam pabėgiojimui“, - įspūdžiais dalijosi lengvaatletė.

Apsižvalgiusi Kulautuvoje, A. Skujytė sprendimą dėl naujojo būsto žada priimti po olimpiados. Visas savo jėgas ir mintis artimiausiu metu ji skirs pasiruošimui šioms varžyboms.

Nekilnojamojo turto projektus Kulautuvoje plėtojančios bendrovės „GB projektai“ direktorius Simonas Mykolaitis sako, kad pastaruoju metu besidominčiųjų būstu šioje vietovėje skaičius gerokai išaugo.

„Manau, kad tam įtakos turėjo ne tik gerėjanti ekonominė padėtis, bet ir pastaruoju metu įsivyraujančios tendencijos daugiau laiko skirti sau, mažiau skubėti, daugiau mėgautis gyvenimu“, - sako S. Mykolaitis.

Pušyne įsikūrusi Kulautuva didmiesčių gyventojus žavi išskirtine ramybe, švariu oru ir žmogaus bei gamtos artumu – pušys auga kiekvieno gyventojo kieme, visai greta namų.

Čia jau yra įrengta laivų prieplauka, sutvarkytas parkas ir tvenkiniai. Artimiausiu metu čia planuojama įrengti ir paplūdimį, o tada miesteliui turėtų būti suteiktas ir kurortinės vietovės statusas.

Sugrįžti