Pagrindinis LT PL EN

Žiniasklaidai

2017-12-16

Stilistė K. Danilevičė: „Kodėl aš Kalėdoms renkuosi juodą suknelę?“

„Kalėdinis maratonas, Kalėdų karštinė, Kalėdinė panika – žodžiu, kaip pavadinsi, taip tikrai nesugadinsi. Šis metų laikas ir chaotiška nuotaika man vistiek patinka. Man tai primena pasiruošimą egzaminams, arba artėjančią sesijos pradžią“, - taip prieššventinį laikotarpį savo tinklaraštyje apie madą TryOn.lt vertina stilistė autorė Krisitina Danilevičė.

Ji sako šiemet nepasidavusi visai šiai šventinei beprotybei ir ramiai suplanavusi būtiniausius darbus.

„Visi bėga tekini, tarsi norėdami pasivyti nuvažiuojantį traukinį, norsnors žino, kad po pusvalandžio bus kitas – ne toks sausakimšas, ne toks pilnas šurmulio ir beskubančių žmonių.O tas pusvalandis iš esmės nieko kaip ir nepakeis… Šiemet kaip niekad visai nesuku sau galvos nei dėl dovanų, nei dėl šventiniųpatiekalų, ar namų ruošos ir juolab, dėl šventinių apdarų. Pasirūpinta tik pačiais mažiausiais šeimos nariais ir visos šventės sukasi tik apie juos ir artimus žmones“, - įraše savo tinklarščiui teigia moteris.

Ji svarsto, kad, matyt su metais ateina patirtis ir suvokimas, jog šventės ateis ir praeis. O tam, kad jos būtų nuostabios, visai nereikalinga mėnesį besitęsianti šventinė isterija – bereikšmis blaškymasis po parduotuves ir nereikalingų daiktų pirkimas.

„Ramiai mano galvoje sudėliotas kalėdinis meniu ir jis tikrai ne iš dešimties patiekalų. Dovanos apgalvotos ir jau beveik supakuotos, o juoda suknelė laukia savo šventinio periodo. Per šventes turėsiu ne vieną vakarėlį, šventinius pietus, Naujųjų metų sutiktuves, dar susitikimus su draugais ir klausimo ką gi aš apsirengsiu, visai sau nekeliu. Dėl to man nekylapanika, nes pati sau išsikėliau iššūkį – dėvėti vieną, mano figūrai tinkamo kirpimo juodą suknelę per visą ateinantį šventinį laiką.

Sakysit – juodą?! Taip – juodą, nes planuoju po švenčių ją dėvėti dar daug kartų. Taigi, pristatau savo eksperimentą, kurį pavadinau – Kalėdinė juodos suknelės giesmė. Suknelę pasirinkau tokią, su kuria pati gerai jaučiuosi, kuri neturi daug detalių, audinys yra kokybiškas, nesilamdo, bei nėra lepus. Įvaizdžius kūriau pasitelkiant į pagalbą įvairius aksesuarus, skirtingą avalynę, pėdkelnes. Dar vienas amžinas galvos skausmas, kuris ištinka kur nors besiruošiant, atkrito. Todėl patarčiau tą padaryti ir Jums“, - rekomendavo stilistė.

Ji pabrėžė net neabejanti, kad kiekvienos moters garderobe yra TOKIA tobulai jaitinkanti suknelė, su kuria ši jaustųsi komfortiškai. Kuri suteikia pasitikėjimo savimi ir kuriai atėjo laikas sugiedoti savo kalėdinio laikotarpio giesmę.

„Manau, kad jei pasitelksite savo fantaziją ir sumanumą, niekas net neįtars, kad tai ta pati suknelė, kurią vilkėjote pernai teatre. Nepabijokite derinti ryškius aksesuarus, įdomesnę avalynę, tai visiškai gali transformuoti Jūsų įvaizdį. Nebijokite stebinti pirmiausia pati save. Nusiraminkite, gerai viską apmąstykite ir jūsų spinta bus apsaugota nuo dar vienos neapgalvotai, paskubomis įsigytos eilutės, kuri tūnodama kamputyje, po akimirksniu prabėgusių švenčių, tarsi sąžinės priekaištas badys akis ir kartos – na ar reikėjo šitaip išlaidauti“, - patarimais dalijosi mados žinovė.

„Reziumuodama noriu Jums ateinančių švenčių proga palinkėti ramaus laukimo, prasmingo laiko su savo artimaisiais, daug nepamirštamų šventinių akimirkų ir protingų pasirinkimų. Jūs esate nuostabios ir kartais visai nesvarbu, kokią suknelę dėvite“, - palinkėjimais įrašą baigė K. Danilevičė.

Sugrįžti